Veste bună: CSM Arcada joacă la Galați meciurile din grupele principale ale Ligii Campionilor

0
391

Campioana României la volei masculin, CSM Arcada Galați, calificată în premieră în grupele principale ale CEV Champions League, a primit acceptul de a disputa în Sala Sporturilor din Galați meciurile din grupă.

Astfel, iubitorii voleiului din Galați vor avea ocazia să le vadă la lucru pe puternicele adversare ale lui CSM Arcada: Greenyard Maaseik, vicecampioana Belgiei, LVI Praga, campioana Cehiei și Cucine Lube Civitanova, vicecampioana Italiei.

Primul meci pe care CSM Arcada Galați îl va disputa pe teren propriu este cel cu formația belgiană, confruntarea la fileu fiind programată pe 29 noiembrie, de la ora 18.00. Următorul meci de Liga Campionilor găzduit de la Sala Sporturilor din Galați este cel cu campioana Cehiei, partidă ce se va juca pe 14 decembrie, tot de la ora 18.00. În fine, ultimul meci de acasă pentru CSM Arcada Galați este cel cu vicecampioana Italiei, programat pe 9 ianuarie 2024, de la ora 18.00.

În deplasare, CSM Arcada Galați va debuta în grupa E din CEV Champions League, miercuri, pe 22 noiembrie, de la ora 21.30, în Italia, unde o va întâlni pe Cucine Lube Civitanova. Celelalte meciuri din deplasare se vor disputa pe 21 decembrie, în Belgia, de la ora 21.30, cu Greenyard Maaseik, și pe 17 ianuarie 2024, de la ora 20.30, în capitala Cehiei, Praga.

Foto: Sportul Ilustrat

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând volei şi text

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.