Utilajele de deszăpezire din municipiu vor fi monitorizate prin GPS. Autoritățile anunță o mai bună organizare în această iarnă

0
1432

Municipalitatea se declară pregătită pentru iarnă. Pe lângă faptul că toate cele șase zone în care a fost împărțit Galațiul au operatori care să se ocupe de deszăpezire, utilajele care vor acționa în municipiu vor fi monitorizate prin GPS, pentru o mai bună organizare și intervenție în teren. Prezent, astăzi, la ședința Comisiei de Dialog Social, de la Prefectură, viceprimarul Sorin Enache a anunțat că „anul acesta va fi organizată mult mai bine activitatea de deszăpezire”.

Pentru anul acesta am îmbunătăţit sistemul de deszăpezire. Pe lângă constituirea celor şase zone care au fost licitate separat, astfel încât să avem o continuitate şi o predictibilitate a acestei operațiuni, am introdus şi un sistem de monitorizare GPS, astfel încât nu vom mai vedea utilajele staţionând sau împingându-se unele pe altele, cum am găsit şi anul trecut, când am avut activităţi de monitorizare cu domnul primar şi domnul city manager. Cred că anul acesta va fi mult mai bine organizată activitatea, iar rezultatele le vor simţi toţi cetăţenii„, a declarat viceprimarul municipiului Galați, care a precizat, de asemenea, că autoritățile au suficient material antiderapant pentru întreținerea infrastructurii orașului în sezonul rece.

De altfel, la finele săptămânii trecute, s-a desfășurat prima ședință a Comandamentului de deszăpezire de la nivelul municipiului Galați. La finalul întrunirii, primarul Ionuț Pucheanu anunța că își propune ca formula ”iarna ne-a luat prin surprindere” să nu mai fie valabilă pentru orașul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.