Urmează a doua producție a verii, la Teatrul Dramatic

0
336

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunță cea de-a doua producție a Stagiunii Estivale 2020. După LISELOTTE ÎN MAI, de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu, Dramaticul gălățean invită publicul la premiera spectacolului MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician. “Ca și LISELOTTE ÎN MAI, spectacolul MARELE PREMIU este special conceput pentru un spațiu de joc în aer liber și are trei distribuții paralele. MARELE PREMIU este un spectacol în două personaje: Cocoțata și Necocoțatul. Perechile de actori alese de regizorul Radu Nichifor pentru cele trei montări sunt: Flavia Călin și Vlad Volf, Elena Ghinea și Ștefan Forir, Petronela Buda și Vlad Ajder.

MARELE PREMIU este o comedie care explorează relația cu sinele și granița fină dintre bine și rău, într-o lume a relațiilor superficiale și a tentațiilor. Temele propuse de acest text generos sunt tratate în moduri diferite de cele trei perechi de actori, care le împrumută personajelor nuanțe personale. Acest exercițiu al distribuțiilor paralele permite, în final, crearea de către regizor a unui triptic scenic. Încurajăm publicul să vadă toate cele trei montări ale piesei, pentru o mai bogată cuprindere a textului. „De foarte puține ori în viață sau pe scenă ajungi să ai o discuție adevărată tu cu tine. Această piesă te lasă să faci asta. Am avut bucuria să mă întâlnesc cu un text bun, cu un scenograf bun și cu șase tineri actori pe care îi respect foarte mult”, declară regizorul spectacolului, Radu Nichifor.

Spectacolul MARELE PREMIU va avea trei date de premieră, după cum urmează:

  • 1 august 2020, ora 21:00 – MARELE PREMIU, cu Flavia Călin și Vlad Volf
  • 2 august 2020, ora 21:00 – MARELE PREMIU, cu Elena Ghinea și Ștefan Forir
  • 8 august 2020, ora 21:00 – MARELE PREMIU, cu Petronela Buda și Vlad Ajder.

Durata spectacolului MARELE PREMIU este de 50 de minute. Reprezentațiile vor avea loc în Curtea Interioară a Teatrului, din Domnească 59. Prețul biletului la premieră este 25,20 de lei. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online de pe platforma bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului.”, transmit reprezentanții Teatrului Dramatic.

Programul complet de reprezentații al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” poate fi consultat pe http://www.fanitardini.ro/program/.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − two =