Universitatea ”Dunărea de Jos” organizează centru de vaccinare pentru propriii studenți

0
735

Studenții Universității ”Dunărea de Jos” din Galați se vor putea vaccina începând de mâine, la inițiativa instituției de învățământ superior, care a gândit un program de vaccinare dedicat propriilor studenți. ”Programul de vaccinare, inițiat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în Campusul Studențesc „Alexandru Ioan Cuza”, va debuta miercuri, 12 mai 2021, la Cabinetul Medical Studențesc din Căminul F, atunci când vor fi vaccinați toți studenții înscriși până acum pe listele de așteptare”, anunță reprezentanții Universității.

Aceștia vor fi contactați de personalul cabinetului pentru a li se comunica ora exactă la care trebuie să se prezinte pentru administrarea vaccinului.

Vaccinul folosit va fi Pfizer, iar studenții care se vaccinează au obligația de a prezenta personalului medical o copie după actul de identitate.

Important de reținut este faptul că lista înscrierilor rămâne deschisă, astfel că toți studenții interesați să se vaccineze se pot înscrie în continuare. Pentru mai multe detalii, aceștia pot lua legătura cu responsabilii de cămine”, transmite conducerea Universității ”Dunărea de Jos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.