Unde vor parca cei care vor merge la noul sediu al Primăriei. Câte locuri de parcare vor fi disponibile pentru vizitatori

0
1824

Aproximativ 50 de locuri de parcare vor fi disponibile pentru vizitatori la noul sediu al Primăriei, de lângă Prefectură, care va fi inaugurat pe data de 30 august. Clădirea modernă cu trei etaje are o parcare subterană, cu mai multe nivele, care însumează aproximativ 110 locuri de parcare, ne-a declarat primarul Ionuț Pucheanu. Dintre acestea, în jur de 60 de locuri vor fi destinate angajaților Primăriei care vin la serviciu cu mașina, iar restul – vizitatorilor. Conform reprezentanților Primăriei, intrarea cu autoturismul se va face prin strada Cuza, care va intra, în viitorul apropiat, în reabilitare. Pentru a nu exista blocaje în trafic generate de parcarea autoturismelor la voia întâmplării, echipaje ale Poliției Locale se vor afla în apropierea noului sediu al Primăriei pentru a dirija circulația.

Reamintim că, potrivit edilului șef, în noul sediu al Primăriei își vor desfășura activitatea și câteva servicii care, în prezent, funcționează în alte imobile ale municipalității: „vor funcționa și servicii care acum își desfășoară activitatea în alte clădiri – Urbanism și Direcția Arhitect-Șef, care funcționează vizavi de Banca Națională, dar și Direcția de Servicii Publice, care acum își desfășoară activitatea pe Traian. Pe Fraternității vor fi Asistența Socială și Centrul de Informare al Cetățeanului. Starea Civilă, Autoritatea Tutelară şi Spaţiul Locativ rămân pe Traian”, declara Ionuț Pucheanu, la începutul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.