Unde veți găsi mărțișoare în Galați. De astăzi, comercianții pot depune cereri la Primărie

0
505

La Potcoava de Aur, în Parcul din Țiglina I (fostul cinematograf VIP), pe Aleea Comerțului din Micro 19 și în apropierea blocurilor B4-B1 din Micro 18. Acestea sunt câteva dintre zonele în care veți putea găsi mărțișoare, felicitări, flori sau aranjamente florale, începând cu data de 25 februarie și până pe 10 martie, potrivit portalului oficial al Primăriei.

Municipalitatea anunță că cei interesați să comercializeze mărțișoare pot depune cereri de eliberare a licențelor, începând de astăzi: https://www.primariagalati.ro/portal/act/licente/anunt_lic150221.pdf.

”Agenții economici pot solicita eliberarea de licențe și în alte zone ale orașului fără a bloca vizibilitatea, numai în perioada aprobată și nu mai mult de un loc în fața unui agent economic -Nu se pot elibera licențe în stațiile de autobuz sau cu 20 de metri înainte/după stație, în dreptul trecerilor de pietoni, în zone aglomerate.

Aceștia trebuie să respecte următoarele măsuri: purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, menţinerea distanţei între măsuțe/ standuri de minimum 1,5 metri, dezinfectarea mâinilor persoanelor care comercializează produse, aplicarea regulilor de igienă pentru prevenirea contaminăriişi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Taxa de utilizare temporară a domeniului public este de 3,12lei /mp/zi, aprobată prin HCL nr. 512/ 2020 privind indexarea impozitelor și taxelor locale și se achită începând cu data de 22.02.2021. În cazul nerespectării condițiilor impuse de lege, se va retrage licența de ocupare ocazională a domeniului public”, transmit reprezentanții municipalității.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − three =