Un tâlhar şi un şofer aproape în comă alcoolică, arestaţi preventiv

0
1739

Un tânăr care a tâlhărit două persoane şi un şofer cu 1, 7 g/l alcool în sânge, care a accidentat un pieton şi a fugit de la locul faptei, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul de 23 ani, din comuna Brăhăşeşti, a tâlhărit mai întâi un bărbat de 66 ani, din Tecuci, căruia, în spatele unui bloc, i-a smuls de pe umăr o borsetă în care avea suma de 300 lei. Cealaltă victimă este un bătrân de 80 ani, tot din Tecuci, pe care l-a deposedat prin violenţă de suma de 100 lei, în timp ce se deplasa pe o stradă.

Agresorul a fost reţinut iniţial, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanţei care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În celălalt caz, un bărbat de 61 ani, din comuna Barcea, a condus autoturismul pe DJ 252 din localitate şi, în dreptul unui imobil, a surprins şi accidentat un bărbat de 37 ani, ce se afla pe partea carosabilă. După producerea accidentului conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a părăsit locul faptei, victima fiind transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au depistat ulterior, pe raza comunei Barcea, pe bărbatul aflat la volanul autoturismului şi l-au testat alcoolscop, rezultatul fiind 1, 7 g/l alcool în sânge.

Bărbatul a fost reţinut iniţial, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanţei care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.