Un polițist local din Galați, spirit civic în afara orelor de program

0
1619
Un polițist local din Galați, aflat în afara orelor de serviciu, a intervenit pentru imobilizarea unui bărbat violent, care amenința cu un cuțit mai mulți oamenii aflați în stația de autobuz din Piața Energiei, de la magazinul ”General”.
„Polițistul local, lucrător în cadrul Serviciului Control Activități Comerciale, aflat în timpul liber, s-a sesizat despre faptul că un individ amenința cu un cuțit un cetățean, în stația de autobuz din Piața Energiei, zona magazinului „General”.
Imediat a intervenit și a imobilizat agresorul, solicitând sprijin la dispeceratul instituției.
În cel mai scurt timp, la fața locului a fost direcționat cel mai apropiat echipaj, din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, care l-au încătușat”, se arată într-o informare de presă transmisă de Poliția Locală Galați.
După imobilizare, bărbatul a fost identificat și condus la sediul Poliției Locale, unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor Legii 61/1990 privind ordinea publică.
„Tot în acest caz, au fost întocmite actele procedurale care, împreună persoana în cauză și obiectul corp delict, au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției nr. 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, a mai precizat Poliția Locală Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.