Un polițist de frontieră, în stare de ebrietate, s-a răsturnat cu mașina

0
747

Polițistul de frontieră din Galați, circula duminică, după-amiază, pe strada Brăilei, la ieșirea din oraș, spre satul Movileni. Într-o curbă la stânga, el a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive și a stării avansate de ebrietate, și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului, polițistul de frontieră nu a fost rănit și nici nu a rănit pe altcineva, fiind singur în autoturism. În schimb, la testarea pentru alcool, el a prezentat o alcoolemie de 0.66 la mie în aerul expirat. Polițiștii rutieri l-au dus la spital pentru a da probe de sânge în vederea stabilirii nivelului exact al alcoolemiei.

A fost deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, prevăzută și pedepsită de Codul Rutier.

Pentru că s-a urcat beat la volan, polițistul de frontieră va fi cercetat și disciplinar de șefii săi și riscă sancțiunile prevăzute de Statutul Polițistului, printre care mustrarea scrisă, diminuare salarială, amânare la avansarea în grad și chiar destituirea din poliția de frontieră.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 17 =