Un moldovean beat a încercat să intre ilegal în ţară, peste Prut

0
695

Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat din Republica Moldova, aflat într-o avansată stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, informează Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi au depistat şi reţinut, în dreptul podului de peste râul Prut, pe teritoriul României, un bărbat care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Acesta avea hainele ude, emana o puternică halenă alcoolică şi nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi – rutier în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este cetăţean din Republica Moldova şi are 43 de ani.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a vrut să vadă dacă poate înota de pe un mal pe altul al râului Prut.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrarea în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

În baza acordului de readmisie încheiat între C.E. şi Republica Moldova, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 5 =