Un moldovean a încercat să intre ilegal în România de două ori într-o săptămână

0
302

Un tânăr, de 23 ani, din Republica Moldova, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră, după ce a încercat să intre ilegal în România de două ori într-o săptămână.

Poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat şi reţinut, în apropierea frontierei de stat, un bărbat care avea hainele ude şi nu-şi justifica prezenţa în zonă. Acesta nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţean din Republica Moldova şi are 23 de ani. Totodată, au constatat că acesta a încercat să mai intre ilegal în România, în data de 15 august fiind depistat, reţinut şi predat autorităţilor din Republica Moldova de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecerea ilegală a frontierei de către un străin declarat indezirabil ori căruia i-a fost interzis în orice mod dreptul de intrare sau de şedere în ţară.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + six =