Un minor rural a fărâmat două staţii Transurb

0
1089

Un minor de 16 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut şi imobilizat de poliţiştii locali în timp ce distrugea o staţie de autobuz din municipiu, şi după ce spărsese geamurile la o alta aflată peste drum.

Poliţiştii locali s-au sesizat că o persoană de sex masculin lovea cu picioarele în panourile laterale ale refugiului unei staţii aparţinând societăţii locale de transport public, Transurb Galaţi, după care s-a urcat pe acoperişul refugiului, încercând să-l distrugă.

Persoana în cauză a fost reţinută, imobilizată şi identificată ca fiind un adolescent de 16 ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi.

La faţa locului, poliţiştii locali au constatat că adolescentul a distrus şi refugiul staţiei de pe trotuarul de peste drum. Au fost distruse geamurile laterale acoperite cu autocolant ale ambelor refugii, iar la unul dintre ele au fost sparte şi două geamuri interioare. Totul s-a petrecut în apropierea intersecției străzilor Lemnari și Alexandru Moruzzi.

În acest caz, au fost întocmite actele procedurale care împreună cu minorul au fost predate la Secţia nr. 1 Poliţie Naţională, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.