Un jandarm din Galați a alergat la Semimaraton în cazarmă

0
633

Un subofițer al Jandarmeriei Galați a susținut Semimaratonul 2021 într-un mod inedit. Pentru că era de serviciu, Cristian Onofrei a alergat 10 kilometri în curtea unității militare MAI, unde își desfășoară activitatea profesională.

”Astăzi, din motive obiective, am alergat la Semimaraton Galați, 10 km virtual, la serviciu. Felicitări Fundației Comunitare Galați pentru implicarea în implementarea unui stil de viață sănătos gălățenilor și nu numai, precum și pentru sprijinirea cauzelor din cadrul acestui eveniment”, a scris Cristian Onofrei pe pagina sa de socializare.
Onofrei promovează sportul și caritatea, fiind, prin forțe proprii, organizatorul a numeroase activități umanitare de strângere de fonduri pentru copii ce suferă de boli rare sau foarte grave, activități pe care le promovează prin sport și mișcare în aer liber. El a organizat până acum zeci de strângeri de fonduri pentru copiii aflați pe patul de spital, în urma cărora a reușit să adune zeci de mii de lei în folosul micuților suferinzi.
Cristian Onofrei este și un atlet redutabil. EL a alergat la numeroase maratoane și semimaratoane , susținând astfel cauze umanitare.
Printre cele mai importante performanțe ale sale se numără parcurgerea distanței dintre Galați și București, dar și distanța dintre Galați și Alba Iulia (550 kilometri). În anul 2018, Cristian Onofrei a străbătut drumul dintre Galați și capitala Marii Uniri, alergând în fiecare zi câte un maraton, adică 42 kilometri, pentru a marca Centenarul Marii Uniri din 1918.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =