Un fugar dintr-un centru de carantină a uimit jandarmii cu imaginația sa

0
1157

„Pentru că îi era dor de casă, un bărbat în vârstă de 31 ani, din județul Vrancea, recent întors din Anglia, a fost depistat de către jandarmi în timp ce încerca să fugă din centrul de carantină instituționalizată”, transmite Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Galați.

Joi, 9 aprilie, în jurul orei 22:20, jandarmii aflați în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină de pe teritoriul județului Galați au auzit zgomote venind din curtea interioară a proprietății situate în vecinătatea centrului.  Ajunși la locul de unde venea zgomotul, jandarmii au observat un bărbat care se afla lângă gardul proprietății. Întrebat despre ce face acolo, bărbatul le-a spus oamenilor legii că este proprietatea lui și a ieșit să se plimbe prin curte. În momentul legitimării, jandarmii au stabilit că persoana în cauză are domiciliul în județul Vrancea, nu la imobilul la care a fost identificat. Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul a fost introdus în carantină instituționalizată în urmă cu patru zile.

Din verificările efectuate și din declarațiile persoanei în cauză, jandarmii au stabilit că bărbatul a ieșit afară din centru, pe geamul camerei, după care a sărit gardul ce delimitează cele două proprietăți, cu intenția de a se deplasa spre domiciliu. Proprietarii imobilului vecin nu se aflau acasă.    Jandarmii au întocmit bărbatului actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor” și l-au reintrodus în centru, pentru o nouă perioadă de 14 zile. Toate cheltuielile ce privesc cazarea și masa acestuia vor fi suportate din propriul buzunar”, mai transmite sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.