Un copil de 11 ani a dat foc la casă

0
1415

Un copil de 11 ani din judeţul Galaţi este cercetat de poliţişti după ce a incendiat intenţionat o casă din comuna Slobozia Conachi.

Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă în localitatea Slobozia Conachi.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale din cadrul Secţiei de Pompieri Galaţi şi pompieri voluntari din Slobozia Conachi.

Incendiul se manifesta la nivelul acoperişului casei şi la patru camere ale imobilului, cu posibilitatea propagării la o locuinţă din imediata apropiere, fiind lichidat după aproximativ trei ore de luptă cu focul.

,,Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, patru camere şi bunurile materiale aflate în interiorul acestora. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată a unui minor în vârstă de 11 ani. Poliţia a preluat cazul şi urmează să facă cercetările“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.

Se pare că pe fondul unui conflict cu proprietarul casei, copilul a dat foc unor resturi textile ca să se răzbune. Pagubele se ridică la aproximativ 80.000 lei.

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.