Un constructor, obligat să refacă un proiect edilitar pe banii săi. Primarul, nemulțumit de lucrări

0
4832

Parcarea din spatele blocurilor PS din Țiglina I, comandată de Primărie în cadrul programului de reparații care vizează interiorul cartierului, este refăcută de constructorul Tancrad, pe banii firmei. Asta după ce, într-o vizită făcută, de curând, pe șantierele Galațiului, primarul Ionuț Pucheanu s-a declarat nemulțumit de reconfigurarea executată de constructor în zonă și a dispus refacerea lucrării.

„Nu avea absolut nicio logică, nu avea nicio treabă cu proiectul iniţial. A fost un „brainiac” care s-a gândit că în mijlocul fostei parcări ar putea apărea un loc cu verdeaţă. În condiţiile în care cetăţenii sunt disperaţi că nu au unde să-şi parcheze maşinile şi în condiţiile în care ditamai parcul este la 50 de metri peste stradă. Au mai căzut copaci, vor apărea alţii, fără absolut nicio problemă, dar trebuie să înţeleagă atât constructorii, cât şi cetăţenii că o dezvoltare a oraşului şi o schimbare totală la faţă nu va putea fi înfăptuită dacă ne legăm de un copăcel”, a declarat primarul Galațiului.

Chiar dacă lucrările comandate de municipalitate în interiorul cartierelor sunt executate, de regulă, de către Ecosal, reprezentanții Serviciului Public pot subcontracta o serie de lucrări, atunci când angajații acestuia nu fac față volumului de lucru sau complexității lucrărilor. Așa cum s-a întâmplat și în cazul parcării din spatele blocurilor PS din cartierul Țiglina I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.