Un accident de teren a restricţionat traficul pe tronsonul str. Egalităţii şi str. Domnească

0
710

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe tronsonul strada Egalităţii şi strada Domnească în urma unui accident de teren apărut la reţeaua de apă a oraşului, informează biroul de presă al primăriei.

Potrivit sursei citate, societatea edilitară Apă Canal Galaţi are în derulare în zonă proiectul de investiţii „Reabilitare reţea apă potabilă municipiul Galaţi, Centru, strada. Navelor”, iar angajaţii societăţii lucrează pentru aducerea terenului la starea iniţială.

,,Primăria municipiului Galaţi informează că, în urma accidentului de teren care s-a produs pe strada Navelor, circulaţia este restricţionată pe tronsonul cuprins între strada Egalităţii şi strada Domnească, pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic. În prezent, sunt luate măsuri de semnalizare rutieră a zonei afectate, iar echipe ale SC Apă Canal SA execută lucrări pentru remedierea avariei apărute la reţeaua de apă şi aducerea terenului la starea iniţială. Precizăm că SC Apă Canal SA Galaţi are în derulare proiectul de investiţii „Reabilitare reţea apă potabilă municipiul Galaţi, Centru, str. Navelor”, se spune în informare.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 4 =