„Tutoriat Boboc” la Universitatea „Dunărea de Jos”

0
437

Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni „Ștefan cel Mare și Sfânt” din cadrul Ligii Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Casa de Cultură a Studenților Galați și Direcția Cămine – Cantine organizează în perioada 26.09.2022 – 29.09.2022, proiectul tradițional „Tutoriat Boboc”.

Prima parte a proiectului constă în organizarea unei curse speciale pentru transportul noilor studenți etnici români, înmatriculați la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Autocarul va prelua studenți din raioanele Ialoveni, Hîncești, Cahul, Orhei, Nisiporeni în data de 26.09.2022, din fața Hotelului Chișinău, la ora 12:00. La sosirea în Campusul Studențesc „Alexandru Ioan Cuza” din Galați, în jurul orelor 19:30, proaspeții studenți vor fi întâmpinați de voluntari ai Clubului Studenților Basarabeni și Bucovineni „Ștefan cel Mare și Sfânt” și ajutați să se cazeze provizoriu în Căminul studențesc „C” până la semnarea contractelor de studii.

Ulterior, voluntarii CSBB îi vor îndruma pe „boboci” în toate aspectele pe care le implică viața de student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, de la acomodarea cu campusul studențesc și corpurile facultăților și implicarea în activități extracuriculare până la obținerea permisului de ședere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.