Tuneluri dezinfectante la Spitalul pentru Copii și Spitalul Județean din Galați

0
1007

Primăria municipiului Galați a obținut cu titlu gratuit două tuneluri cu dezinfectare complexă care vor ajunge în dotarea Spitalului pentru Copii și a Spitalului Județean de Urgență.

Acestea sunt oferite de firma Power Pure Energy SRL Galați (www.STOPCovid-19.ro). În continuare, municipalitatea intenționează să mai achiziționeze alte șase astfel de tuneluri pentru piețele din oraș și pentru SP Ecosal.

Tunelul dezifectant are triplă acțiune și dispune de covor umed cu dezifectant pentru încălțăminte, pulverizator/dozator cu dezifectant pentru mâini și de pulverizator cu senzor de mișcare infraroșu ce se activează pentru 8-10 secunde atunci când o persoana trece prin el, astfel fiind eliminați virușii și bacteriile. De asemenea, poate fi dotat opțional cu lampă LED UV bactericidă ce sterilizează și dezinfectează îmbrăcămintea, suprafețele fixe și aerul din încăpere.

În continuare, vrem să mai achiziționăm alte șase astfel de tuneluri necesare pentru piețele din oraș și Ecosal”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 18 =