Trotuar blocat de “dezvoltatorii” de pe 9 Mai

0
1114

Una din străzile pe care au apărut, recent, de vânzare, locuri de case este strada 9 Mai. În ciuda preţurilor deloc neglijabile solicitate pentru loturile de până în 1.000 mp, ofertele nu au întârziat să apară, după care au apărut şi noile case construite.

Însă deşi asfaltată recent, strada 9 Mai suferă aprig în această perioadă, din cauza “dezvoltatorilor”. După ce proprietarul terenului împărţit acum în loturi pentru case a “ras” tot ce a însemnat arbori, unii seculari, asta fără ca Garda de Mediu să intervină în vreun fel, acum a venit rândul trotuarului să sufere – bortelit şi acoperit cu tot soiul de materiale de construcţie, trotuarul dar şi spaţiul verde de pe el s-au transformat în şantier, lucru ce ar trebui să sară în ochi şi poliţiştilor locali care, de altfel, trec în patrulă prin zonă.

Potrivit unui raport al Poliţiei Locale Galaţi, de la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Serviciilor Control Activități Comerciale, de Protecție a Mediului și Disciplina în construcții au aplicat un număr de 1.236 contravenții, valoarea acestora atingând suma de 500.000 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.