Trei zile de concerte pe Faleză! Iată ce artiști vor urca pe scenă

0
1169

Pregătirile sunt în plină desfășurare pe Faleza Dunării. A fost amenajată scena pe care vor urca, în următoarele trei seri, artiști îndrăgiți de gălățeni”, anunță primarul Ionuț Pucheanu. Potrivit edilului, astăzi vor concerta Bad & Boojee, Alan & Kepa și Paraziții, sâmbătă sunt așteptați Mira, Spike și Bere Gratis, iar duminică vor cânta Paulina, Liviu Teodorescu și Andra.

Sărbătoarea se va încheia, duminică seară, la ora 22.00, cu un spectaculos foc de artificii pregătit de autorități pentru gălățeni!

Potrivit programului transmis de Biroul de Presă al Primăriei, de astăzi, de la ora 14.00, începe, pe Faleza Superioară, și festivalul gastronomic!

Festivalul va aduce bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o gamă variată de delicatese, gata să satisfacă și să surprindă toate gusturile şi poftele vizitatorilor prezenţi. Demonstrații culinare, show-uri gastronomice live, susținute de bucătari şi producători renumiţi din mai multe zone din țară cu sute de kilograme de cărnuri aromate, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar și mâncăruri la ceaun, frigărui, o explozie de arome și culori, un adevărat spectacol gastronomic!

Oferta va fi bogată, iar alături de terasele tradiţionale vor fi si produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.

Deserturile savuroase nu vor lipsi: cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoşi, gogoşi şi clătite, cu ciocolată şi fructe, îngheţata, sucuri naturale, ciocolată de casă, înghețată, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi şi arome.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.