Trei spectacole de excepţie în weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
616

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la reprezentațiile programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, 12 noiembrie 2021, la ora 19:00, unteatru prezintă pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” spectacolul DOMNIȘOARA IULIA de August Strindberg, regia: Andrei și Andreea Grosu, scenografia: Vladimir Turturica, muzica: Mihai Dobre, foto: Adi Bulboacă. Spectacolul este o co-producție Caleido.

În distribuție: Dana ROGOZ, Richard BOVNOCZKI și Mihaela TROFIMOV.

„Pentru noi, în momentul acesta al vieții, DOMNIȘOARA IULIA e un text cu raze X care ajung până la oase. E despre cum se descompun oamenii în nopțile nedormite și despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranță. Ne fascinează cel mai crud și mai devorator Strindberg. E un studiu care te trage adânc sub apă până când simți că nu mai vezi lumina”, declară regizorii Andrei și Andreea Grosu.

Spectacolul durează 80 de minute și este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 16 ani.

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul FAT PIG de Neil LaBute, regia: Laura Moldovan, scenografia: Ioan Bocoș, coregrafia: Elena Anghel. Spectacolul a avut premiera în decembrie 2016.

În distribuție: Oana MOGOȘ (Helen), Ciprian BRAȘOVEANU (Tom), Flavia CĂLIN (Jeannie) și Vlad VOLF (Carter).

Numit de cronicari „un love story al secolului al XXI-lea”, FAT PIG prezintă povestea de dragoste dintre Tom, un bărbat de corporație sensibil, dar indecis, și Helen, o bibliotecară deșteaptă și amuzantă, cu forme. Relația lor generează consternare printre colegii lui Tom, principalii opozanți fiind răutăciosul Carter și geloasa Jeannie. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile.

Spectacolul FAT PIG durează 90 de minute și este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Duminică, 13 noiembrie 2021, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul MARELE PREMIU de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în august 2020.

În distribuție: Petronela BUDA (Cocoțata) și Vlad AJDER (Necocoțatul).

MARELE PREMIU este o comedie care explorează relația cu sinele și granița fină dintre bine și rău, într-o lume a relațiilor superficiale și a tentațiilor. Spectacolul surprinde unul dintre acele momente în care nu știi dacă ceea ce ți se întâmplă e binecuvântare sau blestem. Dacă omul de lângă tine e înger sau demon. Dacă tu însuți ești un învingător sau un învins.

Spectacolul durează 60 de minute.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacole în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, gradul de ocupare este de 30% din capacitatea normală, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării sau a trecerii prin boală cu Certificatul Digital al Uniunii Europene privind COVID, care poate fi obținut de pe https://certificat-covid.gov.ro/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.