Trei cadre medicale de la trei spitale din Galați, confirmate pozitiv cu COVID 19

0
731

Trei angajate ale spitalelor Județean, de Boli Infecțioase și de Pediatrie “Sf. Ioan” din Galați au primit confirmarea pentru infecția la coronavirus, în prezent, desfășurându-se anchete epidemiologice pentru stabilirea tuturor persoanelor cu care acestea au luat contact.

Toate  cele trei persoane au fost într-un autocar care a venit, la Galați, pe 13 martie,  din Antalya, Turcia, călătoria fiind efectuată alături de peste alte 30 de persoane.

Întrucât la acel moment Turcia nu se afla pe lista statelor cu zone galbele sau roșii, cele trei cadre medicale au revenit, în mod normal, la lucru. Rămâne de văzut să se stabilească, în cadrul anchetei epidemiologice, cu câte persoane au intrat cele trei angajate în contact, despre cea de la Spitalul de Boli Infecțioase cunoscându-se, până acum, faptul că se află în izolare la domiciliu de pe data de 21 martie. De asemenea, Spitalul de Pediatrie a transmis că, deocamdată, nu se pune problema instaurării carantinei în nici o secție a unității medicale.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × two =