Trei adolescenţi au dat iama-n oi

0
1178

Trei minori din judeţul Galaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe oi din gospodăriile unor consăteni,

Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de un bărbat din localitatea Moscu despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinţei sale de unde i-au sustras trei ovine, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 600 lei.

În aceeaşi zi, un alt bărbat, tot din Moscu, a anunţat poliţiştii că a fost victima unui furt, precizând că persoane necunoscute i-au sustras două ovine din turma pe care o avea la păscut într-o zonă din extravilanul localităţii, prejudiciul creat fiind de 1000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat prezumtivii autori ai acestor fapte, trei minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, consăteni cu persoanele păgubite.

Din cercetări a reieşit că cei trei, în baza unei înţelegeri prealabile cu un tânăr, de 22 ani, ar fi transportat animalele furate la locuinţa acestuia în vederea comercializării lor.

Mioarele au fost recuperate, minorii sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat, iar tânărul pentru infracţiunea de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.