Treasure Galați – vânătoarea de comori care va promova cultural și turistic orașul

0
554

Asociația OpenHub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, a dezvoltat Treasure Galați, pornind de la conceptul internațional Treasure Hunt, proiect prin care își propune să aducă în atenția publicului obiectivele de patrimoniu cultural ale orașului, având un scop educațional, civic, comunitar, dar și turistic.

Astfel, sâmbătă, 13 noiembrie, va avea loc pre-evenimentul de lansare a aplicației Treasure Galați, la Elice (Strada Portului), ora 10.00, unde aproximativ 100 de persoane participante vor forma echipe ce vor explora orașul contra cronometru, rezolvând astfel tot felul de probleme și ghicitori interactive prin care pot descoperi comorile ascunse ale Galațiului.

Prin acest pre-eveniment, ne pregătim pentru luna decembrie când aplicația va fi lansată oficial și va fi disponibilă gratuit tuturor celor interesați să descopere Galațiul prin intermediul celui mai mare și interactiv “Treasure Hunt” organizat în istoria comunității noastre. Așadar, vă așteptăm la Treasure Galați, un eveniment ce îmbină perfect cultura și istoria Galațiului cu tehnologia și jocul”, transmite Bogdan Pană, reprezentant al Asociației OpenHub.

Mai multe informații sunt disponibile și pe site-ul www.treasuregalati.ro, unde promitem să vă ținem la curent cu toate noutățile. Iată și un clip de prezentare de la un eveniment anterior https://bit.ly/3kjoHYc.

Cine este Open Hub?

OpenHub este clusterul gălățean care susține tehnologia, combinând cultura cu educația și digitalizarea. Toate proiectele pe care le dezvoltăm sau în care ne implicăm au la baza aceste principii și vă invităm să ne cunoașteți pe larg vizitând https://openhub.ro/.

Cine este Asociația Mila 80?

Parteneri de bază în acest proiect, Asociaţia Mila 80, care ne-a oferit suportul necesar în documentarea eficientă a Galațiului istoric, este o organizaţie care militează pentru promovarea oraşului de la Dunăre (aflat la mila marină 80), prin popularizarea istoriei comunității.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =