Trasee deviate ca urmare a lucrărilor de pe strada Siderurgiștilor

0
740

Ca urmare a lucrărilor de pe strada Siderurgiștilor vă informăm că începând cu data de 8 martie 2021 vor interveni modificări în circulația unor mijloace de transport în comun:

1.         Traseele 7, 39 şi 22 pe tur la intersecţia str. Siderurgiştilor cu str. Gheorghe Doja nu vor mai vira la stânga pe str. Siderurgiştilor, ci vor continua înainte spre intersecţia cu str. Anghel Saligny – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei cu reîncadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.

2.         Traseele 19 şi 20 pe tur la intersecţia str. Lebedei cu str. Gheorghe Asachi nu vor mai merge înainte spre str. Siderurgiştilor, ci vor vira la dreapta pe str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei cu încadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.

3.         Traseele 11, 17 şi 18  pe tur la intersecţia str. A Saligny cu str. Gheorghe Doja nu vor mai vira pe str. Gheorghe Doja spre str. Siderurgiştilor, ci vor continua pe str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei cu încadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 19 =