Trasee deviate ca urmare a lucrărilor de pe strada Siderurgiștilor

0
698

Pentru a veni în sprijinul călătorilor și dată fiind avansarea lucrărilor din cadrul obiectivului de modernizare a străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918, respectiv deschiderea circulației pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între Piața Energiei și str. A. Saligny, mijloacele de transport care asigură traseele 11,18, 22,17, 28 și 39, pe retur, vor circula, începând de mâine, pe itinerariul str. 1 Decembrie 1918 – Piața Energiei – Siderurgiștilor – până la intersecția cu str. Ghe. Doja, după care vor vira la dreapta pe str. Ghe. Doja, urmând itinerariul str. A. Saligny – Ghe. Asachi – Prelungirea Brăilei.

Anunțăm reactivarea stațiilor „Piața Energiei” și „IREG” pe sensul de retur și oprirea funcționării stațiilor temporare de pe str. A. Saligny. Returul acestor trasee va rămâne deviat ca și în prezent.

Mijloacele de transport care asigură traseele 36 și 24 pe retur vor urma itinerariul str. 1 Decembrie 1918 – Piața Energiei – Siderurgiștilor, după care vor vira la stânga pe str. A. Saligny. Astfel, traseul 36 va continua pe str. Basarabiei, iar traseul 24 pe str. Nae Leonard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.