Tragedie pe Faleza din Galați. Un copil a murit, după ce a căzut cu bicicleta

0
1179
La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galați, în zona parcului Viva, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia, un minor de 9 ani a decedat.
”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se.
La scurt timp după producerea acestui accident, minorul și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la fața locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde, din păcate, băiețelul a decedat. La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă”, a precizat IPJ Galați.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.
Trimi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.