Tragedie. O tânără familie a pierit pe E 581

0
2201

O tânără familie formată din soţ, 24 ani, soţie, 23 ani, şi un copil de un an, şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident rutier petrecut, vineri, pe drumul E 581 din judeţul Galaţi.

Pompierii Secţiei Tecuci au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe E 581, între localităţile Berheci şi Ireasca, între un autoturism şi o autoutilitară de 7,5 tone, din care au rezultat trei victime inconştiente.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi echipajul SMURD împreună cu un echipaj de Serviciul de Ambulanţă Judeţean(SAJ) Galaţi.

Salvatorii au găsit la locul incidentului o familie formată din părinţi tineri şi un copil, acesta din urmă fiind scos de către participanţii la trafic.

Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea femeii, care prezenta multiple traumatisme, precum şi a bărbatului, de 24 ani, care avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Mama copilului, de 23 ani, a fost transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Municipal Tecuci, iar copilul, de un an, a fost preluat de către ambulanţa SMURD. În ciuda eforturilor medicilor cei doi au fost declaraţi decedaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.