Traficant de droguri la 18 ani

0
1184
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au surprins în flagrant delict un tânăr bănuit de comercializarea de droguri de risc și operațiuni cu substanțe psihoactive.
”La data de 6 februarie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul Antidrog, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au desfășurat o acțiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc și operațiunilor cu substanțe psihoactive.
În cadrul acestei acțiuni, a fost realizată prinderea în flagrant delict a unui tânăr, de 18 ani, din municipiul Galați, care ar fi comercializat astfel de substanțe persoanelor interesate, de la un ghișeu improvizat, la un imobil situat în zona centrală a orașului de domiciliu”, informează BCCO Galați.
După realizarea flagrantului delict, au fost făcute trei percheziții la trei adrese din Galați, atât la adresa de domiciliu a tânărului de 18 ani, dar și la domiciliul unui alt tânăr, de 20 de ani, bănuit de complicitate.
„În urma acestor percheziții, au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 5.000 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni.
Tânărul de 18 ani a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă”, precizează DIICOT Galați.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.