Traficant de cannabis, reținut la Galați

0
1107
Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au surprins în flagrant delict, luni, un bărbat, în timp ce transporta cu mașina personală 2,6 kilograme de cannabis, pe care intenționa să le comercializeze.
“Tot ieri, în aceeași cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au efectuat 8 percheziții domiciliare.
În urma activităților, au fost indisponibilizate 900 de grame de cannabis, instalații folosite la cultivarea de plante de cannabis în spații închise și 16.000 de lei”, informează BCCO Galați.
Bărbatul depistat este bănuit că ar fi comercializat cannabis, provenit din diferite culturi indoor şi outdoor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ieri, iar, în cursul zilei de astăzi, urmează să fie prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.
Actiunea a beneficiat de sprijinul polițistilor din Inspectoratul de Poliție Județean Galați și al Direcției Operațiuni Speciale.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =