Traficant de cannabis, reținut de ofițerii antidrog

0
1001
Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Galați, la locațiile folosite de către un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.
”În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 70 de grame de cannabis și 40 de grame de rezină de cannabis. Perchezițiile au avut loc după ce, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc, bărbatul de 21 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în timp ce ar fi tranzacționat cannabis.
Din cercetări a rezultat că, în perioada martie 2021 și până în prezent, acesta ar fi comercializat pe raza municipiului Galați, cannabis în valoare de aproximativ 15 000 de lei.
Persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, în cursul acestei zile urmând a fi prezentată instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, a precizat BCCO Galați, într-un comunicat de presă.
Acțiunea a fost sprijinită de trupele speciale ale Jandarmeriei Galați și de Direcția de Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.