Trafic restricționat la intrarea în oraș dinspre Tecuci, pentru modernizarea străzii Brăilei

0
2271

De luni, 17 septembrie, încep lucrările pentru cea de-a doua etapă a proiectului ”Resistematizare Strada Brăilei între Bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați – fost DN2 B Tirighina – tronson cuprins între km 130+600 – 131+505”, anunță Primăria Galați, care informează că circulația autoturismelor va fi restricționată pe partea dreaptă a carosabilului (sensul de coborâre) de la ieșirea din oraș către Movileni – Șendreni.

”Pe toată perioada lucrărilor vor fi indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulației pe sensul care rămâne liber, iar echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura fluidizarea traficului rutier”, informează Biroul de Presă al Primăriei.

Reamintim că municipalitatea investește peste 10 milioane de lei pentru resistematizarea străzii Brăilei, la intrarea în Galați dinspre Tecuci. Conform contractului, în zona menționată urmează să fie refăcut complet segmentul de la Nalba până la intrarea în oraș. Vor fi realizate două sensuri giratorii, unul la Nalba pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboși sau pe Șoseaua de Centură spre Brăila, iar al doilea sens giratoriu, cel de la intrarea în Galați, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu și să fie fluidizată circulația. Proiectul prevede inclusiv extinderea rețelei de iluminat public, refacerea trotuarului și realizarea unei piste pentru bicicliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.