Trafic restricţionat, începând de astăzi, din cauza unor lucrări la o conductă magistrală a Apă Canal

0
1479

Apă Canal informează că, începând de astăzi, de la ora 8,00, traficul este restricţionat pe strada Basarabiei, pe sensul de circulaţie dinspre strada Ştiinţei spre strada Domnească.

„Societatea Apă Canal S.A. Galaţi informează că, începând de luni, 11.06.2018, ora 8,00, se vor executa lucrări de reparaţii în regim de avarie la conducta magistrală de apă potabilă Dn600mm FD din strada Basarabiei, tronson: strada Ştiinţei – strada Domnească. Constructor: TANCRAD.

Pentru executarea lucrărilor anterior menţionate se impune restricţionarea traficului rutier pe strada Basarabiei, sensul de circulaţie dinspre strada Ştiinţei spre strada Domnească.

Facem precizarea că pentru remedierea conductei avariate se va utiliza ca procedură de lucru cămășuirea interioară a reţelei de apă potabilă, un procedeu ce permite remedierea fără săpătură pe întreaga lungime a reţelei avariate, pentru înlocuire (cca.30ml.). Am avut în vedere, în mod deosebit, ca lucrările de remediere a conductei avariate să nu afecteze intersecția străzilor Domnească şi Basarabiei.

Lucrările se vor executa fără a fi afectată alimentarea cu apă a consumatorilor din zonă. În cadrul lucrărilor pregătitoare, abonaţii au fost alimentaţi cu apă potabilă pe conducte alternative.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locatarilor din zonă şi participanţilor la trafic şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un interval cât mai scurt de timp”, anunţă Apă Canal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.