Trafic pietonal pe un tronson din strada Domnească de „Festivalul Iei la Dunărea de Jos”

0
482

Primăria municipiului Galați informează că, pentru buna desfășurare a evenimentului „Festivalul Iei la Dunărea de Jos”, începând de vineri, 24 iunie 2022, ora 14.00, și până duminică, 26 iunie 2022, ora 23.00, strada Domnească (tronsonul cuprins între str. Brăilei și str. Navelor) va fi destinată doar traficului pietonal.

Astfel, rămân valabile devierile de trasee stabilite anterior pentru mijloacele de transport în comun. Traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe str. Prelungirea Traian – Bulevardul Marii Uniri – str. Portului, atât la tur cât și la retur, cu mențiunea că la retur se va asigura stația “Centru”.

Pe durata blocării tronsonului de stradă, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t au la dispoziție următoarele rute alternative:

1. str. Portului – str. Navelor – str. Egalității – str. Fraternității – str. Domnească;

2. str. Brăilei – str. Traian – bulevardul Marea Unire – str. Portului.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat circulației pietonale.

„Festivalul Iei la Dunărea de Jos” este un eveniment organizat de Consiliul Județean Galați, prin intermediul Centrului Cultural ,,Dunărea de Jos”, în zona pietonală „Spicu”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =