Trafic auto închis, de joi, pe Basarabiei, între Domnească şi Grădina Veche

0
1645

Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galați informează că, începând de joi, 6 septembrie, se vor derula noi lucrări pentru modernizarea străzii Basarabiei,  în cadrul amplului proiect ”Reabilitarea infrastructurii de transport inclusiv viaducte axa Est –Vest, intrări în Galaţi”, demarat în data de 7 iunie 2018. „Astfel, pentru buna desfășurare a lucrărilor, începând de joi, se va închide circulația pe str. Basarabiei, pe cel de-al treilea tronson, cuprins între strada Domnească și strada Grădina Veche.

Conform proiectului, se vor executa următoarele lucrări: refacerea sistemului rutier pe partea carosabilă pe toată lăţimea străzii, refacerea trotuarelor, amenajarea intersecţiilor, asigurarea scurgerii apelor prin guri de scurgere racordate la reţeaua de canalizare, reabilitarea reţelelor de apă şi de canalizare, refacerea branşamentelor şi a subtraversărilor, desfiinţarea liniilor de tramvai şi realizarea instalaţiilor electrice pentru extinderea rețelei de troleibuze. Până acum, echipele au intervenit pentru înlocuirea rețelelor de apă și pentru realizarea unui tronson de canalizare între strada Domnească și strada Mihai Bravu.

Pe segmentul pe care se va închide circulația de joi, 6 septembrie 2018, se va face o rețea provizorie pentru furnizarea apei potabile către cetățenii din zonă, pentru a nu afecta consumatorii pe perioada desfășurării lucrărilor. Pe toate segmentule menționate se lucrează și la rețeaua electrică. Durata proiectului este de 14 luni, iar lucrările sunt executate de Asocierea S.C. Tancrad S.R.L și S.C. Lemacons S.R.L. Valoarea totală a acestor lucrări este de 11.855.036 de lei, fără TVA”, mai transmite sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.