Toate şcolile vor avea căldură până la sfârşitul săptămânii viitoare

0
700

Toate unităţile şcolare din municipiu vor avea căldură cel târziu la sfârşitul săptămânii viitoare, informează biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Potrivit sursei citate, în cursul acestui an, 234 de echipamente de încălzire (cazane) pentru un număr de 62 de unităţi de învăţământ. Precizăm că dotarea unităţilor şcolare cu centrale termice şi schimbarea instalaţiei de încălzire, acolo unde a fost necesar, lucrări aflate în sarcina primăriei, au fost duse la îndeplinire tocmai pentru ca acestea să devină independente din punct de vedere termic, iar elevii/preşcolarii şi cadrele didactice să beneficieze de mai mult confort.

În momentul de faţă, lucrările privind cuplarea la reţeaua de gaze sunt în diverse stadii de execuţie şi ataşăm tabelul care cuprinde datele preconizate pentru punerea în funcţiune a centralelor. Din momentul în care se montează firidele, urmează 48 de ore în care se fac probe şi se testează echipamentele înainte de punerea în funcţiune.

Conform datelor preconizate, ca urmare a discuţiilor cu toţi factorii responsabili implicaţi în acest demers, în cursul zilei de miercuri vor fi puse în funcţiune centralele termice ale Colegiului Naţional ”Mihail Kogălniceanu”, Şcolii nr. 17 şi Şcolii nr. 25. La aceste trei unităţi de învăţământ se fac ultimele probe.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + fifteen =