Țiglina II, cartierul sufocat de baterii imense de garaje, capătă o nouă înfățișare

0
1378

Țiglina II, cartierul sufocat de garaje hidoase, construite haotic, cu mulți ani în urmă, după bunul plac al fiecăruia, capătă o nouă înfățișare datorită proiectelor de restructurare urbană și amplului program de reabilitare a infrastructurii de cartier, gândit de primarul Ionuț Pucheanu.

După ce au demolat zeci de baterii de garaje în apropierea străzii Constructorilor, autoritățile au amenajat mai multe locuri de parcare pentru gălățenii care locuiesc în zonă. ”În apropierea străzii Constructorilor am amenajat parcări, în locul vechilor garaje. În continuare vom face marcajele rutiere, vom amenaja căile de acces și trotuarele. Cu toții ne dorim cartiere deschise, fără vechile bateriile de garaje”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Astfel, încă o zonă din cartierul Țiglina II este acum mult schimbată datorită municipalității, care continuă să radă garajele din cartiere, multe dintre ele aflate pe spațiul verde, care ocupă inutil spațiile dintre blocuri, iar în locul lor amenajează parcări atât de necesare gălățenilor.

”Știu că este o mare nerăbdare să ajungem în toate cartierele care au fost împânzite cu baterii de garaje folosite mai mult ca spații pentru depozitare și nicidecum pentru parcarea mașinilor. De aceea, vom continua acțiunile de demolare a acestor construcții care nu-și mai au rostul”, spunea edilul, în toamna anului trecut, când anunța demararea acestui proiect.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.