Țigări dosite în pneuri

0
613
Sute de pachete de țigări cu timbru duty free au fost găsite de autoritățile de frontieră române, ascunse în pneurile unui microbuz din Republica Moldova. Șoferul a fost amendat de polițiștii de frontieră, iar țigările au fost confiscate.
“Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați a descoperit 7.100 de ţigarete, de proveniență duty-free, ascunse în pneurile unui autoturism condus de un cetățean român. În data de 23 februarie, în jurul orei 19.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român B.T., în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Republica Moldova.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, fiind descoperite de către echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, ascunse în pneurile autoturismului, 7.100 de ţigarete ( 355 de pachete), diverse mărci, de proveniență duty-free.
Conform prevederilor legale în vigoare, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 4.260 de lei, în vederea continuării cercetărilor.
Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei”, a precizat Poliția de Frontieră Galați, într-un comunicat de presă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 4 =