Test drive cu noul autobuz hibrid Solaris, pe străzile orașului

0
2452

După ce, săptămâna trecută, reprezentanții Mercedes-Benz România au prezentat, la Galați, cel mai nou autobuz urban hibrid al companiei, astăzi, a venit rândul companiei Solaris Bus & Coach România. Timp de o săptămână, pe străzile orașului va circula ultimul model de autobuz hibrid Solaris Urbino 12 Hybrid.

”Joi, 09 august 2018, începând cu ora 10,00, va avea loc o prezentare a ultimului model de autobuz hibrid Solaris Urbino 12 Hybrid, organizată de compania Solaris în colaborare cu societatea Transurb S.A., ce se va desfășura pe esplanada din fața Primăriei Municipiului Galați. În cadrul evenimentului auto, reprezentanții companiei producătoare vor prezenta detaliile tehnice ale noului model de autobuz hibrid fabricat și, de asemenea, vor organiza sesiuni de test drive pe străzile din orașul Galați. Precizăm că, timp de o săptămână, în perioada 09-16 august 2018, autobuzul va circula pe mai multe trasee din municipiul Galați. Compania Solaris Bus & Coach România se află într- un tur demonstrativ de promovare a noului model de autobuz hybrid -Solaris Urbino 12 Hybrid, care va fi prezentat în mai multe orașe din țară”, informează reprezentanții Transurb.

Reamintim că Primăria Galați face eforturi pentru a moderniza transportul public în comun. Pe lângă troleibuzele noi deja achiziționate, autoritățile vor cumpăra 18 tramvaie noi și 70 de autobuze, dintre care 50 hibrid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.