Teatrul ,,Leonard” îşi reia activitatea cu publicul

0
600

După o absenţă fizică de trei luni, în care atât artiştii, cât şi spectatorii au stat departe de scenă, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă “Nae Leonard” Galaţi, îşi reia activitatea de spectacole, duminică, 7 iunie 2020, în Grădina Leonard, de la ora 19:30, cu un concert-spectacol de revistă sugestiv intitulat, ,,Cu muzică şi glume, revenim în lume”. O invitaţie la relaxare, bună dispoziţie şi deconectare de la stresul şi îngrijorarea care ne-au marcat viaţa, în ultimele luni.

Startul la distracţie îl vor da actorii Andrei Ardeleanu, Paul Buţa, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici şi Alexandru Tatu, protagoniştii unor scenete şi momente comice de succes din repertoriul teatrului. Şlagăre de top vor fi interpretate de soliştii Mihail Anton, Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol şi orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu. Florentina Andronic va modera întregul spectacol iar baletul teatrului va dinamiza scena prin ritm şi dans.

Echipa Teatrul Naţional de Operă şi Operetă “Nae Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorităţi pentru ca publicul să beneficieze de prevenţia necesară în această perioadă, pentru a fi în siguranţă.

Preţul acestui spectacol este de 21,6 lei, biletele putând fi achiziţionate de la casieria Teatrului (0236.465.599), EXCLUSIV în ziua spectacolului (duminică, 7 iunie), cu 3 ore înainte de începerea acestuia.

Accesul în Grădina “Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanţarea socială de 2 metri între scaune şi purtarea măştilor pe tot parcursul reprezentaţiei artistice.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + three =