Teatrul Dramatic reia spectacolele în aer liber

0
380

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentațiile în acest weekend, după o pauză de două săptămâni în care a desfășurat la sediu o operațiune complexă de igienizare și dezinfectare a suprafețelor, spațiilor și culoarelor de acces.
„Teatrul continuă să fie activ în comunitate chiar și în contextul epidemiologic actual. Dar avem datoria de a-i oferi publicului încrederea că se poate bucura de un spectacol de teatru fără a-și risca sănătatea. Le adresăm mulțumiri tuturor spectatorilor care, deși aveau bilete cumpărate la spectacolele suspendate din weekend-urile 11-12 iulie 2020 și 18-19 iulie 2020, au arătat foarte multă înțelegere. Invităm publicul la teatru și avem multe surprize în perioada imediat următoare. Continuăm seria premierelor cu LISELOTTE ÎN MAI, de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu, și MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, două spectacole cu câte trei distribuții. Echipele de creație sunt obligate să facă față nu doar provocărilor artistice, ci și sanitare, pentru a reduce la minimum riscurile pentru sănătatea actorilor și a spectatorilor”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.
Astfel, duminică, 26.07.2020, de la ora 21.00, Dramaticul vă invită la PREMIERĂ #2: LISELOTTE ÎN MAI, cu Oana Preda și Răzvan Clopoțel.
Regia: Cătălin Vasiliu
Distribuția #2: Oana Preda, Răzvan Clopoțel
Durata spectacolului de comedie  este de 1 h 30 min, prețul biletului fiind de 25,20 lei. Programul complet al reprezentațiilor viitoare poate fi consultat și pe http://www.fanitardini.ro/program/.Biletele pot fi cumpărate de pe platforma bilete.fanitardini.ro sau de la casa de bilete a Teatrului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =