Teatrul Dramatic „Fani Tardini” ridică restricțiile

0
684
DCIMPANORAMA102_0014DJI

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” renunță la restricții, odată cu ridicarea acestora la nivelul întregii țări.

Începând cu spectacolul programat vineri, 11 martie 2022, accesul publicului în Sala de Spectacole se face fără Certificatul Digital al Uniunii Europene privind COVID (Certificatul Verde), iar purtarea măștii nu mai este obligatorie. Totuși, Teatrul recomandă utilizarea acesteia în continuare, ca măsură de protecție.

Gradul de ocupare a Sălii de Spectacole este mărit de la 30%, cât era până acum, la 70% pentru spectacolele programate în weekendul 11-13 martie 2022 și, ulterior, la 100%.

Locurile din Sala de Spectacole sunt deblocate în mod corespunzător.

Biletele pot fi achiziționate de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

„Ne bucurăm că putem deschide din nou larg ușile Sălii de Spectacole, după doi ani în care întâlnirile noastre au fost restrânse. Cu adânci reverențe pentru că ne-ați fost alături în tot acest timp, vă așteptăm la teatru în număr cât mai mare. Fiți prudenți în continuare, aveți grijă de voi și de cei dragi!”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pentru luna martie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.