Teatrul Dramatic „Fani Tardini” nu-şi va relua activitatea în luna aprilie

0
1004

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați se află în imposibilitatea reluării reprezentațiilor în luna aprilie, pe fondul stării de urgență instituite pe teritoriul României în luna martie în contextul pandemiei de coronavirus.

Sălile de spectacol rămân închise pe termen nedeterminat, până la noi dispoziții ale autorităților administrației publice centrale și locale.

,,Le mulțumim spectatorilor pentru răbdare și înțelegere și le adresăm rugămintea de a nu se grăbi să solicite rambursarea contravalorii biletelor. Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va reprograma toate spectacolele anulate de îndată ce acest lucru va fi posibil, iar biletele cumpărate își păstrează valabilitatea”, se spune într-o informare transmisă de instituţia de cultură.

Spectatorii care doresc să renunțe la bilete și să li se returneze contravaloarea acestora trebuie să trimită un email la [email protected] dacă au cumpărat biletele de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau să sune la numerele de telefon 0758-089-994 și 0758-049-850 dacă au cumpărat biletele de la casa de bilete a Teatrului.

„Îi invităm pe spectatori să fie solidari cu Teatrul în această perioadă de criză, plină de incertitudini. Imediat ce va fi posibil să ne reluăm activitatea, vom programa cu prioritate spectacolele anulate și vom face tot posibilul să răsplătim răbdarea spectatorilor noștri”, a declarat Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.