Teatrul Dramatic „Fani Tardini” coboară din nou la 30% capacitatea de ocupare a Sălii de Spectacole

0
700

Astăzi, 1 martie 2021, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a redus din nou la 30% capacitatea de ocupare a Sălii de Spectacole, după numai o săptămână în care a putut urca la 50%.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ieri, 28 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 119, revenirea municipiului Galați în scenariul galben după creșterea ratei de infectare cu noul coronavirus peste pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Ca urmare a acestei decizii, Teatrul a limitat la 30% vânzarea de bilete pentru următoarele reprezentații programate, respectiv:

  • sâmbătă, 6 martie 2021, ora 19:00 – LISELOTTE ÎN MAI de Pozsgai Zsolt, regia: Cătălin Vasiliu;
  • duminică, 7 martie 2021, ora 19:00 – MAME, creație colectivă, regia: Cristian Ban.

Totodată, pe fondul cererii ridicate de bilete, Teatrul a programat încă o reprezentație a spectacolului MAME, în ziua de luni, 8 martie 2021, la ora 19:00, la un grad de ocupare de 30%. Biletele au fost puse în vânzare pe bilete.fanitardini.ro și la casa de bilete.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare:

  • Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA.
  • Gradul maxim de ocupare este de30% din capacitatea totală, începând cu data de 1 martie 2021.
  • Locurile sunt distanțate.
  • La intrare este efectuat triajul spectatorilor prin termoscanare.
  • Publicul este obligat să poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze tălpile pantofilor și mâinile, să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în sală.

Programul de reprezentații al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” poate fi consultat oricând pe fanitardini.ro/program, iar biletele la spectacole pot fi cumpărate de pe bilete.fanitardini.ro.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =