Teatrul din Buzunar lansează un proiect unic pe plan național: „4-3-2-1”, cu patru dramaturgi și trei regizori gălățeni

0
235

Teatrul din Buzunar, singurul teatru independent din Galați, are onoarea de a anunța lansarea unui proiect inedit și ambițios, unic pe plan național: „4-3-2-1”. Patru dramaturgi gălățeni, trei regizori gălățeni, două luni, un teatru!

În colaborare cu Asociația Creatorilor de Ficțiune, Teatrul din Buzunar a strâns împrejurul lui actori, regizori și scriitori talentați. Piesele care urmează să aibă premiera în perioada următoare sunt:  „Santinela” de Adi Secară, regizor Isabela Oancea (premiera pe 28 ianuarie), „Fetița cu bricheta” de Victor Cilincă, regizor Isabela Oancea (premiera pe 11 februarie), „Tu ești al meu” de Andrei Velea, regizor Vlad Ajder (premiera pe 24 februarie) și „Țara Curcubeului” de Cătălin Negoiță, regizor Theodor Crețu (premiera în martie).

Biletele vor fi puse în vânzare pe https://eventbook.ro/hall/casa-de-cultura-a-sindicatelor-galati și la casieria cinematografului Ioan Manole.

Mediul cultural gălățean nu are doar un public fantastic, ci și suficiente resurse pentru a juca teatru contemporan, de la text, la scenografie și regie. Vă așteptăm cu drag în această aventură și vă invităm să savurați creațiile locale și să susțineți cultura gălățeană!”, transmit reprezentanții Teatrului din Buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.