Teama de război îngroașă cozile la ”Pașapoarte”

0
780
Solicitări în creștere de pașapoarte, la Galați, pe fondul conflictului armat din Ucraina. Din cauza numărului mare de cereri, termenele de eliberare a noilor documente de călătorie este mai mare ca de obicei. Pentru programările on-line, primele datele disponibile sunt în luna aprilie.
Pentru a procesa cât mai multe cereri, Direcția Generală de Pașapoarte a cerut serviciilor publice comunitare din județe să își ajusteze programul de lucru, astfel încât să poată rezolva cât mai multe solicitări.
În perioada următoare, programul de lucru cu publicul la „Pașapoarte” va fi de luni până vineri, între orele 8.00 și 20.30.
Pentru evitarea aglomerării serviciilor publice comunitare de pașapoarte, pentru ridicarea paşaportului simplu electronic, se recomandă cetăţenilor să solicite, cu ocazia depunerii cererii, expedierea documentului de călătorie prin serviciile de curierat la domiciliul sau la reşedinţa titularului (cu suportarea de către aceştia a contravalorii serviciului prestat, respectiv 11,30 lei cu TVA inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.