Târg de joburi la Facultatea de Automatică

0
787

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează prima ediție a Târgului de stagii de practică, internshipuri și locuri de muncă.

Acesta se adresează studenților și absolvenților din cele patru domenii de studii din cadrul facultății și reunește peste 20 de firme de specialitate. În cadrul târgului, firmele își vor prezenta activitatea și oferta lor privind stagiile de practică, internshipurile și locurile de muncă.

De asemenea, vor exista standuri de prezentare ale firmelor, în care studenții și absolvenții pot interacționa cu reprezentanții firmelor participante.

Deschiderea Târgului va avea loc în data de 11 mai 2022, ora 10.00, la sediul Facultații de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, strada Științei, nr. 2, Corp Y, Etajul 1. Târgul se desfășoară în 11 mai 2022, în intervalul orar 10.00 – 15.30.

Companiile participante la târg sunt: Alewijnse Marine Galați, Centrico Selir, Cleste.ro, Code School Clubs Galați, Continental, Crystal System, Electrosistem, Engie România, IV Future, Lacon Electronic, LIBERTY Galați, Logiscool Galați, NAPA, Nenos Software, Procter&Gamble Urlați, RSystems, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Sitebunker.ro, Thecon, Vard Eletro România, Vitesco Technologies Engineering, WindRiver, Yazaki România.

Evenimentul este realizat cu suportul proiectului „Facilitarea accesului și sprijinirea integrării în învățământul universitar a studenților din ciclul licență (Prin Acces și integrare către suCceS!)”, CNFIS-FDI-2022-0175.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.