Târg de internship-uri pentru studenţi

0
525

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează în perioada 09-10 aprilie, cea de-a cincea ediție a Târgului de Internship-uri. Astfel, marți, 9 aprilie, programul evenimentului este între orele 12:00-16:00 și miercuri, 10 aprilie între orele 09:00 – 13:00, în corpul „D” al Facultății de Inginerie pentru a face un prim pas în carieră. Scopul acestui târg este acela de a facilita accesul studenților la locuri de practică pe care facultățile nu le pot asigura sau diferite față de cele pe care le oferă, dar și de a evidenția avantajele pe care un stagiu de practică le are. Potrivit organizatorilor, “prin participarea la eveniment, veți putea afla care sunt cerințele în ceea ce privește procesul de recrutare al companiilor, dar și importanța unui stagiu de practică în construirea unei cariere de succes”, argument prezentat studenţilor.
În cadrul evenimentului 13 de companii din Galați dar și din țară își vor prezenta disponibilitatea locurilor de practică, ofertă corelată cu domeniile studiate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Parteneri: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați. Printre companiile participante se numără: BRD, ArcelorMittal, Derpan, Wind River, Orange, Rulmenți Bârlad, Thecon, Linde, Nexloc, Altfactor, Icepronav și Green Yard, Nenos Software .

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 1 =