Tandemul Pucheanu-Fotea deschide listele PSD

0
444

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu şi preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, deschid listele de candidaţi PSD pentru alegerile locale din septembrie, cei doi candidând şi pentru Primăria Galaţi, respectiv pentru Consiliul Judeţean Galaţi.

După de punerea candidaturii, Pucheanu a ţinut să precizeze că speră ca numărul patru să îi poarte din nou noroc: ,,Am văzut că sunt al patrulea candidat la Primărie care îşi depune candidatura. Acum patru ani eram creditat cu a patra şansă aşa că patru a fost un număr câştigător pentru mine şi sper să-mi poarte din nou noroc”!.

El a spus că lista de consilieri municipali PSD este foarte puţin schimbată faţă de acum patru ani, pentru că s-a dovedit a fi performantă. Singurele noutăţi pe poziţiile eligibile sunt decanul Facultăţii de Istorie de Universitatea Dunărea de Jos, Artur Tuluş şi liderul de sindicat de pe platforma siderurgică, Gheorghe Bezman.  După Ionuţ Pucheanu, pe locul doi se află actualul viceprimar Sorin Enache, urmat de administratorul municipiului Marius Humelnicu.

,,Împreună cu Consiliul Judeţean suntem lideri zonali la atragerea de fonduri europene, fonduri care au dus la dezvoltarea municipiului şi judeţului. De aceea, lista de consilieri este foarte puţin schimbată faţă de mandatul anterior. Vizăm un număr de 11 consilieri. În campanie, gălăţenii au nevoie de o dezbatere pe proiecte şi nicidecum o bălăcăreală, au nevoie de a fi siguri de viitorul lor şi nu de un spectacol jalnic în cae să scoatem şi să punem pe sârmă tot ce avem noi mai murdar”, a spus Pucheanu.

Primarul a precizat că în cei patru ani de mandat municipalitatera a reuşit să atragă fonduri europene în valoare de 204 milioane euro.

La rîndul lui, preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, a spus că lista de consilieri judeţeni PSD este formată din oameni valoroşi prin intermediul cărora PSD Galaţi speră să obţină majoritatea în viitorul Consiliu Judeţean, adică 18 mandate.

El a precizat că echipa Pucheanu-Fotea a demonstrat că face politică numai în folosul gălăţenilor.

,,În patru ani, această echipă formată din Fotea şi Pucheanu, împreună cu colegii noştri, am demonstrat că suntem alături de oameni, că ne interesează dezvoltarea judeţului Galaţi şi de aceea vrem să continuăm împreună cu gălăţenii pentru următorii patru ani. Sunt multe proiecte pe care le-am început în acest mandat, dar sunt multe proiecte pe care le avem în comun pentru mandatul 2020-2024. De aceea, avem nevoie de sprijinul gălăţenilor pentru a continua proiectele pe care le-am început şi pe cele viitoare”, a declarat Fotea.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =